Luati sa va enervati si voi!

Frate, nu mai pot! Peste tot, toata lumea se lauda cu cat de minunat a fost in 2016 si cat de mirifc va fi in 2017. Cui naiba ii pasa de lista ta de concursuri, cu ce pace ai alergat, cate fapte bune ai facut? Sau la ce competitii vrei tu sa te duci, cum vrei sa salvezi tu lumea sau cat de generos vrei sa fii tu?

Omule, eu sunt cateodata mai old-school, cum ii place unui pieten sa imi spuna destul de des, si pe buna dreptate. Dar macar, pe vremea mea, ca sa ma enervez trebuia mai intai sa te cunosc, sa ma intalnesc cu tine in pestera, sa vanam ceva, si de-abia pe urma ma scoteai din sarite. Acum e suficient sa deschid calculatorul si in douazeci de secunde mi-am facut planul de nervi pe care il atingeam intr-un an. Pe vremea  mea. Dar ma adaptez, ce credeati, e randul meu. Se intoarce roata, asa cum imi spunea cand mi-am rupt mana la ultimul meci de fotbal un tip caruia aproape ii crapasem capul – involuntar – cu ocazia altui meci. Dar divaghez, asa ca luati de-aici si postarea mea cu 2016, sa va enervati si voi.

Nenicule, 2016 a fost un an cu premiere pentru mine. Nu premii, nu, sa nu exageram, ci chestii facute pentru prima oara. Pentru ca asta este defectul meu, nu imi place sa ma repet. Au fost niste chestii misto si daca stau sa analizez mai bine cred ca pot spune ca m-au surprins placut unele dintre ele. Cum ar fi:

 • A fost frumos la Semi Bucuresti dar parca si mai frumos a fost cand a inotat Tea primii metri singura.
 • A fost interesant la Transfier, chiar si cu penele avute, dar parca si mai interesant a fost cand am constatat ca nu prea o mai intrec pe Maria la inot.
 • A fost minunat la Tri Challenge Mamaia, chiar daca m-a intercut Petrica in T2, dar parca si mai si a fost cand am constatat ca Tea face glume mai bune ca mine. Stiu, nu e deloc greu asta, dar ma asteptam sa ii ia ceva mai mult ca sa isi dea si ea seama.
 • A fost dragut la Crosul Bucuriei, sper sa se tina si la anul, dar parca mai dragut a fost cand am coborat cot la cot cu Maria pe partii negre.
 • A fost cool la Semi Lisabona dar parca mai cool a fost sa constat cum Gina s-a tinut de sport tot timpul anului, mai consecvent ca mine.
 • A fost bine la maratonul meu secret de la Valencia, despre care nu am spus la nimeni. Chiar va rog sa pastrati secretul. Puteti gasi relatarea aici, dar e secreta, va rog sa nu o cititi. Dar parca mai bine a fost sa vad cu maica-mea isi mai aduce aminte cine sunt.
 • A fost misto sa fac un plan de antrenament pentru Ironman dar parca cele mai misto antrenamente tot cele alaturi de prieteni au fost.

Mai tata, de-abia astept sa ma surprinda 2017.

V-am enervat? Perfect.

2 comments

 1. Filip says:

  Am citit. Nu m-am enervat. La mia multe asemenea in 2017! Semnat: singurul cititor.

 2. Ai ceva realizari, "nervosule"… Second reader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *